Dansk

Tak til...

 

Vi vil gerne takke dem der støtter os og Marie :

En kærlig tanke til vores hjælpere gennem tiden - uden jer var det ikke muligt at genneføre træningen og uden jeres overskud og gå-på-mod var Marie ikke nået så langt som hun er!

Mange tusinde gange tak til Moster , Charlotte E., Helle , Rikke , Marit , Inge-Merete , Merete , Louise & Dudi for at have stiftet Mariemarolle komiteen med alt det arbejde det har ført med sig. Vi er SÅ taknemmelige for jeres indsats :-) 

Tak til alle i andre "hjemmetræningsfamilier" som vi deler erfaringer , materialer og glæder/kriser med - Birthe især for din tålmodighed hver gang jeg har brug for snik snak!!

Tak til alle jer der bidrager med "friske råvarer" til Marie`s kost/diæt.

En STOR STOR tak til jer der støtter os økonomisk - det rører os utroligt meget , at i tænker på os og støtter den fremtidige træning :-)

Mads og Mathilde`s farmor , Birgit for at sy Marie`s "anti-roll-device".

Mormor , Morfar og Moster med familie for at flytte ind i vores hus og passe ungerne mens vi var på kursus i USA....uden jer havde vi ikke kunnet gøre det!!
Desuden STOR STOR tak til Mormor og Morfar for at rejse med os til USA Okt 2007 og April 2008 - TÆNK at i overvandt det :-)


Tak til Marlenes fantastiske mødregruppe - Birthe , Carina og Tina. Snak , grin og lækker mad GØR virkelig meget i situationer som vores. Tak for at i forstår mig :-)

Vores venner og bekendte for at tænke på os og støtte os i dårlige perioder.....og for jeres tålmodighed når tingene ikke lige bliver som forventet - og når vi bryder aftaler.

Moster (og familie) for at tro på vores projekt,støtte det med økonomisk bidrag og for at elske Mads,Mathilde og Marie.

Charlotte og Henrik - både med uvurderlig støtte i det daglige, økonomisk bidrag til føs`da og for en fantastisk hjælp på rejsen til USA sept.2008....og ikke mindst for at ha`tilføjet Anders til vores liv!!

Tak til Dudi, fordi du ALTID ved hvornår du skal sætte ind med en lækker middag og en flaske rødvin...og for hjemmestrikkede sokker til Marie og alt muligt andet du gør for at forsøde vores hverdag.

Farmor og farfar for at have solgt sommerhuset og bidrage med et flot arveforskud, så vi kunne komme på "What to do about your braininjured child" kurset.

En STOR tak til alle på afdelig H1 på OUH for jeres dejlige humør og store tålmodighed , mens vi var indlagte. Når nu tingene ikke kunne være anderledes , var i de bedste til at passe os og Marie i den første svære tid :-) 

Webhotel og CMS er sponsoreret af Dansk internet erhverv , Langeskov - stor tak for det.

Marie`s søde storesøster der har sponsoreret det fine "Mariehøne logo" som går igen på alle siderne.