Dansk

Støt Marie

Vi har i løbet af Marie´s træningsperiode modtaget støtte fra utroligt mange mennesker og det er vi meget taknemmelige for - uden jer havde vi ikke kunne rejse alle de gange til USA vi gjorde de første år.

Efter vi er startet hos Family hope center er vi så priviligerede at de rejser fra USA til Svendborg for at hjælpe vores børn. Da kurser, evalueringer og programlægninger foregår i Danmark modtager vi nu økonomisk hjælp af  kommunen til dækning af disse og vi har derfor indstillet indsamlingerne til Marie.

Dog ønsker vi fortsat at udbrede budskabet om hjemmetræning. Ønsker du at være behjælpelig med dette så se nedenfor:

Vil du have en Mariemarolle.dk streamer til din bil , for at hjælpe os med at reklamere for vores hjemmeside og dermed få folk til at besøge den , må du meget gerne kontakte os på tlf 23 82 47 56.

MARIE PÅ FACEBOOK :
Ellen Irene Plintic faldt tilfældigt over vores hjemmeside og heldigvis for det. Ellen er en sød og hjælpsom sjæl , der har valgt at oprette en Facebook støttegruppe for Marie.
Du finder gruppen her :
 http://www.new.facebook.com/group.php?gid=37123274895  .
For at komme med i støttegruppen kræver det at du opretter en profil på Facebook , men fortvivl ikke det er meget nemt og hyg`ligt :-)