Dansk

Marie Marolle komitéen

 

MARIE MAROLLE KOMITÈEN :

I Januar 2008, blev Marie marolle komitéen stiftet.
Komitéen har til formål at samle penge ind til Marie´s rejser til IAHP i USA. Dette gøres ved hjælp af arrangementer, som feks kæmpe loppemarked i vores have, salg af skrabejulekalendere mm.
Komitéen består af mine barndomsveninder, nyere veninder, min søster og mine kollegaer fra Kerteminde Legestue, hvorfra jeg holder orlov for at hellige mig Marie´s træning. Alle i komitéen er nogle der står mig meget nær og da de hver især har én eller flere ting de er supergode til, er de et godt supplement til hinanden, når de skal arrangere noget for Marie.
Morten og jeg er dem alle DYBT taknemmelige for deres store indsats og elsker at deltage så meget det er muligt :-)

                                                  

AL HENVENDELSE TIL KOMITÈEN BEDES RETTES TIL :
Charlotte Simonsen tlf 65 32 59 72                                                                   
Inge-Merete Simonsen tlf 65 32 31 48
eller
Dorthe Mann tlf 65 34 48 84

Gode forslag, hjælpende hænder eller effekter til fremtidens arrangementer er altid velkomne :-)